agentiadebone,agentiibonesimenajerebucuresti,bonesimenajere,angajezbona,angajezmenajera,angajezbonasimenajera,cautbona,cautbabysitter,cautmenajera, cautingrijitoarevarstniciladomiciliu,ajutormenaj,menajladomiciliu,legea bonelor 167 din 2014
ro en 

Baby-sitting/bona


BONA DORITA EXISTA, AGENTIA FAMILY HELP VA AJUTA SA O GASITI !

Ca mama nu este deloc usor sa va incredintati copilul unei alte persoane. Dar atunci cand sunteti nevoita sa faceti acest lucru, cel mai bine e sa gasiti o persoana potrivita. Iar acest lucru nu este simplu !

Sa alegeti o bona/baby-sitter in ziua de astazi poate fi o adevarata aventura, iar aici intervenim noi, Agentia Family Help, pentru ca dvs. si copilul dvs. sa fiti multumiti, fericiti si in siguranta.

Serviciul de baby-sitting a fost creat special tocmai pentru ca stim cat de important este ca persoana care are grija de copil sa o faca la fel de bine ca si dvs. si in care trebuie sa aveti incredere deplina. Alegerea unei bone devine astfel un proces laborios care necesita un maxim de atentie.
O bona poate activa numai in conditiile Legii bonelor nr.167 din 2014.

De cele mai multe ori bona trebuie sa indeplineasca numeroase criterii, in functie de cererea familiei care o solicita.
In mod cert, salariul acesteia este calculat in functie de responsabilitatile care-i revin. In diverse situatii, bona este si cea care se ocupa de unele treburi casnice. Aceasta situatie este intalnita destul de des in societatea noastra, insa nu trebuie sa se faca confuzie intre bona/baby-sitter si menajera.

Bonele selectate de Agentia Family Help intrunesc urmatoarele calitati importante:

- dragoste pentru copii;
- lejeritate de a fi in preajma celor mici;
- flexibilitate;
- sinceritate si responsabilitate.


Agentia FAMILY HELP va poate recomanda si plasa personal dispus sa lucreze atat full time, cat si part time sau intern, si care sa aiba urmatoarele indatoriri: pregatirea hranei, a hainutelor copilului, schimbarea scutecelor, curatarea si ordonarea camerei copilului, supravegherea si indrumarea copilului, activitati educative, plimbarea si insotirea la activitatile extrascolare.

Totodata, prin agentia de recrutare bone - Family Help, puteti gasi personal dispus sa se ocupe de educarea copilului, sa-l insoteasca la si de la gradinita sau scoala si sa se ocupe de pregatirea lectiilor lui, sa-i predea limbi straine si sa-l indrume in activitatile de zi cu zi.

Recrutarea se face in urma unui dosar complex care cuprinde: actul de identitate, diploma de studii si de calificare, referinte, cazier judiciar, adeverinta medicala, testare psihologica, analize medicale (la cerere).

Testarea si evaluarea acestora, sunt pasi decisivi in acceptarea dosarului in vederea plasarii.
Dosarele au caracter secret si nu pot fi facute publice decat cu acordul scris al titularului.

Deoarece, stim ca - meseria de bona - nu este pentru oricine, mizam foarte mult pe responsabilitatea de a avea grija de copilul altcuiva, care implica pe langa cunostinte de baza in domeniu si o serie de calitati. In definitiv, - meseria de bona - iti solicita printre altele, rabdarea si imaginatia.


DORITI SA FITI BONA/BABY-SITTER  ?
Va plac copii indiferent de varsta, de la bebelusi la copii de scoala?
Noi va putem recruta in vederea plasarii pentru ingrijirea, supravegherea si indrumarea copiilor.

Pentru mai multe detalii, va puteti informa accesand urmatorul link privitor la LEGEA BONELOR nr.167 din 2014.

Dupa selectare si inaintea plasarii se va semna un contract de prestari servicii cu Agentia Family Help, prin care va luati obligatia achitarii a 50% din primul salariu - dupa 1 luna de la inceperea activitatii.


PACHETE DE SERVICII

Cautati o bona/baby-sitter ?

Doriti sa fiti bona/baby-sitter ?

Contactati-ne !!!


 
  Web design 
caut bona caut bona Bucuresti caut bona copil bone Bucuresti agentii bone Bucuresti agentii bone sector 3 bone sector 3 guvernante guvernanta copil scolar guvernanta copil prescolar bona scolar bona prescolar bone menajere ingrijitoare varstnici infirmiere menajere Bucuresti ingrijitoare varstnici Bucuresti infirmiere Bucuresti caut ingrijitoare varstnic caut menajera caut infirmiera caut persoana pentru ingrijire copil caut persoana pentru menaj caut persoana pentru ingrijire varstnic cursuri bone caut menajera pentru vila caut menajera pentru apartament caut ingrijitoare bolnav ingrijire bolnav la domiciliu asistenta varstnici ingrijitoare varstnici supraveghere copil agentie de recrutare bone agentie de recrutare menajere agentie de recrutare ingrijitoare varstnici.caut bona caut bona Bucuresti caut bona copil bone Bucuresti agentii bone Bucuresti agentii bone sector 3 bone sector 3 guvernante guvernanta copil scolar guvernanta copil prescolar bona scolar bona prescolar bone menajere ingrijitoare varstnici infirmiere menajere Bucuresti ingrijitoare varstnici Bucuresti infirmiere Bucuresti caut ingrijitoare varstnic caut menajera caut infirmiera caut persoana pentru ingrijire copil caut persoana pentru menaj caut persoana pentru ingrijire varstnic cursuri bone caut menajera pentru vila caut menajera pentru apartament caut ingrijitoare bolnav ingrijire bolnav la domiciliu asistenta varstnici ingrijitoare varstnici supraveghere copil agentie de recrutare bone agentie de recrutare menajere agentie de recrutare ingrijitoare varstnici

agentiadebone,agentiibonesimenajerebucuresti,bonesimenajere,bonecopiibucuresti,
angajezbona,angajezmenajera,angajezbonasimenajera,cautbona,cautbabysitter,cautmenajera,
cautingrijitoarevarstniciladomiciliu,ajutormenaj,menajladomiciliu