agentiadebone,agentiibonesimenajerebucuresti,bonesimenajere,bonecopiibucuresti,angajezbona,angajezmenajera,angajezbonasimenajera,cautbona,cautbabysitter,cautmenajera,cautingrijitoarevarstniciladomiciliu,ajutormenaj,menajladomiciliu
ro en 

Actionati, si veti avea si energia necesara!


De multe ori, ne fixam anumite scopuri mari, dar apoi ni se face teama ca nu vom avea puterea necesara de a realiza ceea ce ne dorim. Si din cauza lipsei de incredere in abilitatile noastre incetam sa actionam. Dar aceasta presupunere – cum ca nu vom fi in stare sa ducem la indeplinire scopul propus – este in realitate gresita deoarece puterea vointei poate face minuni.

Chiar si psihologii spun ca oamenii cu realizari importante folosesc doar o portiune insignifianta din creierul lor pentru a le obtine. Este un fapt stabilit faptul ca creierul uman este dotat cu un mare potential si noi ar trebui sa invatam sa ne folosim la maxim de acest potential. Adesea, se spune ca spiritul este doritor, dar corpul fizic este slab. Aceasta nu este deloc adevarat. Daca spiritul este doritor, corpul va deveni puternic. Oamenii de succes au dovedit ca pot fi atinse teluri mari prin puterea vointei. Cateodata avem sentimentul ca o sarcina este prea dificila pentru noi, iar gandul acesta ne va impiedica sa o indeplinim.

Atunci cand ne imaginam ca sarcina este insurmontabila, raspunsul imediat va fi o energie insuficienta pentru a o indeplin Thomas Alva Edison era cunoscut pentru munca grea si pentru perseverenta sa neobosita. Pe parcursul intregii sale vieti, ce a durat mai mult de opt decenii, Edison nu a fost niciodata inactiv. In fiecare zi isi petrecea cateva ore in laborator, realizand cate un experiment sau lucrand asupra vreunui mecanism pe care l-a inventat.

De unde avea omul acesta atata energie pentru a munci astfel si pentru a realiza mai mult de 3000 de inventii? Insusi Edison a raspuns la aceasta intrebare incuietoare. El a intrat in istorie cu afirmatia ca el isi ia energia necesara din spatiu. Ce a vrut sa spuna Edison? Psihologii moderni si filozofii antici au explicat acest lucru. Mintea subconstienta este conexiunea dintre mintea constienta si mintea universala. Energia cosmica, ce umple intregul univers, este denumita minte universala. Cand mintea constienta are nevoie de o anumita cantitate de energie, aceasta va fi furnizata de catre mintea subconstienta care o preia de la mintea universala. Cum mintea universala este o sursa inepuizabila de energie, noi putem obtine intotdeauna energia dorita, prin intermediul mintii subconstiente.


Edison a spus: "Ideile vin din spatiu". Poate parea uluitor si dificil de crezut, dar este adevarat. Ideile vin din spatiu. Aceasta nu a fost doar experienta lui Edison, ci si a unui alt mare om de stiinta, Albert Einstein. Intrebat fiind cum a ajuns la teoria relativitatii, el a spus: "M-am gandit indelung la problema si dintr-odata, mintea a facut un salt si am descoperit teoria." In ce a constat acel salt? Nu a fost altceva decat cuplarea mintii subconstiente la mintea universala, de unde a extras adevarul respectiv. Atunci cand mintea este concentrata puternic si focalizata, ea se uneste cu mintea universala si descopera adevarul.

Care este aplicatia practica a acestui fenomen natural in viata noastra? In loc sa ne ingrijoram de unde ne-am putea lua energia necesara pentru a ne indeplini cu succes scopul, tot ce trebuie sa facem este sa incepem sa actionam cu incredere si, pe masura ce vom actiona, energia va apare. Odata ce ne-am fixat un scop si suntem hotarati, mintea subconstienta va prelua responsabilitatea de a ne furniza ideile folositoare si de a ne crea conditii favorabile. Creierul nu este doar un mecanism care controleaza functionarea si activitatile corpului fizic, ci este si un depozit imens de energie si o comoara de idei, care vor veni in ajutorul nostru ori de cate ori avem nevoie.

Munca asidua este calea cea mai sigura catre succes si mintea subconstienta este intotdeauna pregatita sa furnizeze energia necesara pentru oricat efort este necesar sa depunem. Oricine vrea sa aiba succes in viata si sa realizeze lucruri marete, trebuie sa dezvolte disponibilitatea de a munci din greu. Obtinerea energiei necesare nu reprezinta o problema. Din momentul in care incepem sa actionam, vom obtine si energia. Stiti cum functioneaza un dinam. Bobina dinamului este plasata intr-un camp magnetic si cand bobina se roteste, se produce curent. Noi traim cu totii intr-un camp magnetic universal si din momentul in care incepem sa actionam, energia vine in mod automat. Prin activarea creierului, putem face ca energia universala sa curga prin trupurile noastre.


Sursa: "Dezvolta-ti increderea in sine si vei atinge succesul", P.C. Ganesan

  Web design 
caut bona caut bona Bucuresti caut bona copil bone Bucuresti agentii bone Bucuresti agentii bone sector 3 bone sector 3 guvernante guvernanta copil scolar guvernanta copil prescolar bona scolar bona prescolar bone menajere ingrijitoare varstnici infirmiere menajere Bucuresti ingrijitoare varstnici Bucuresti infirmiere Bucuresti caut ingrijitoare varstnic caut menajera caut infirmiera caut persoana pentru ingrijire copil caut persoana pentru menaj caut persoana pentru ingrijire varstnic cursuri bone caut menajera pentru vila caut menajera pentru apartament caut ingrijitoare bolnav ingrijire bolnav la domiciliu asistenta varstnici ingrijitoare varstnici supraveghere copil agentie de recrutare bone agentie de recrutare menajere agentie de recrutare ingrijitoare varstnici.caut bona caut bona Bucuresti caut bona copil bone Bucuresti agentii bone Bucuresti agentii bone sector 3 bone sector 3 guvernante guvernanta copil scolar guvernanta copil prescolar bona scolar bona prescolar bone menajere ingrijitoare varstnici infirmiere menajere Bucuresti ingrijitoare varstnici Bucuresti infirmiere Bucuresti caut ingrijitoare varstnic caut menajera caut infirmiera caut persoana pentru ingrijire copil caut persoana pentru menaj caut persoana pentru ingrijire varstnic cursuri bone caut menajera pentru vila caut menajera pentru apartament caut ingrijitoare bolnav ingrijire bolnav la domiciliu asistenta varstnici ingrijitoare varstnici supraveghere copil agentie de recrutare bone agentie de recrutare menajere agentie de recrutare ingrijitoare varstnici

agentiadebone,agentiibonesimenajerebucuresti,bonesimenajere,bonecopiibucuresti,
angajezbona,angajezmenajera,angajezbonasimenajera,cautbona,cautbabysitter,cautmenajera,
cautingrijitoarevarstniciladomiciliu,ajutormenaj,menajladomiciliu